Günün şarkısı: Showroom Dummies - Everything Counts


Almandan iyi Almanca konuşan ablama göre Kraftwerk demeyi beceremesem de Kraftwerk dinlerken kendimden geçtiğim kesin. (Ha Das Model'i de dinleyin bak, güzelliğine ölürüm o şarkının.)
Showroom Dummies, Kraftwerk'i keşfettiğim şarkıydı ve o ruhsuz "We are showroom dummies" cümlesini çok sevip hep büyük bi itiraf, büyük bi gönderme ve derin anlamlı bi dize olarak görmüşümdür.

Geçenlerde beynimin içinde "We are showroom dummies.." cümlesinin çizilmiş plaklar gibi tekrar ve tekrar duyulduğu günlerden birinde siyah kalemimi bitirmeye yönelik aşağıdaki şeyleri karalamışım.



Tamamen zırvalık olsalar da silüetlerden oluşanı çok sevdim. Daha düzgün şekilde çizilmiş bi versiyonuna ihtiyacımız var sanırım.
Tanrım, birinin beynine görsel zeka ve bi dolu fikir sokarsın da eline niye çizme yeteneği vermezsin?!

--Burda Erim'in çizim yeteneğine olan kıskançlığından çatlıyan bi kanka görmektesiniz. Bazı insanların bu kadar yetenekli olması diğer gerizekalılar için haksızlık diğil mi? Yani bi insan niye öküz gibi karakalem resimler yapiyo, dünyada duyduğum en duygusal şarkıyı besteleyebiliyo, ve neden bu kadar.. Tamam sakinim. Sakinim. Yani neden bazı erkekler hem yetenekli hem de çok hoşlar ki yani, ötekilere yazık diğil mi? (Tüm Erkekleri Sevme Koruma Derneği VE Kankalara Sulanma Vakfı işbirliğiyle)

Yetenek demişken, bugün 80lerden elektronik müzik günü olsun, bu yetenek ürünü Depeche Mode şarkısı da benden olsun.


(Asıl video "not avaible for my country" olduğu için üstünde manasız bi gül resmi olan bi videoyu kullanmam gerekmesinden nefret ediyorum.)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...